top of page
230120_INSTA_GPRINT_1.png

Produccions GPrint 

Exposició a la Maldita Estampa

Col·lectiu d'artistes que investiguen i experimenten a partir de noves vies de la creació gràfica contemporània

20 de gener de 2023

19H

Gprint és un col·lectiu d'artistes que investiguen i experimenten a partir de diferents vies de creació gràfica contemporània i materialitzen els seus projectes en exposicions periòdiques o accions col·lectives.  Alguns dels seus treballs es projecten en l'espai físic, realitzant performances en interiors, o en comunicació directa amb el públic del carrer. 

El grup neix i resideix al PrintLab del TPK, un espai fèrtil per a l'intercanvi entre participants en el qual es poden compartir projectes, intuïcions, processos creatius i experiències. L'efervescència que sorgeix d'aquest context exploratori, múltiple, transversal i col·lectiu és un dels principals actius del projecte.

ARTISTES DEL COL·LECTIU GPrint:

Angel Raya

Amparo R.Majan

Ariadna Ribas

Arturo Quesada

Carmen Sierra

Daniel Diaz

Esther Sunyer

Goretti Pascual

Guadalupe Fuster

Isabel D. Bolaños

Isabel San Martin

J.Carlos G. Estevez

Maria Eugenia Vidal

Susi Anechina

Montero & Pisuerga

Montse Convalia 

Reme Domingo

Rosa Atzur

Silvia Aznar

Teresa Company

Valle Aguilar

 

En aquesta presentació de Produccions GPrint en la Maleïda Estampa, les creacions revelen diverses estratègies d'intervenció que tenen un denominador comú: l'èxode de la serialització i de les matrius, per a fer servir la tècnica com una eina que canalitza una urgència personal. 

Algunes de les apostes d'aquestes produccions es barregen amb el mestissatge donant com a resultats sorprenents híbrids, com:  la combinació de serigrafia i objecte, fotografia i fotogravat, punta seca i tipografia, monotip, mokurito, collage i monotip, transferències, linoleum, teixit estampat i frottage, lito-polièster, etc. totes elles amb la projecció d'una gràfica sostenible i menys tòxica, integradora d'una responsabilitat mediambiental.

bottom of page