top of page

El temps i la llum

Antonio Lòpez a la pedrera

 

Xerrada sobre el treballs desenvolupat per Antonio Lòpez al llarg de la seva carrera i prenent com a referència la seva exposició a La Pedrera.

 

L’importància d’aquesta exposició radica en que Antonio López és considerat el millor pintor espanyol viu en quant al llenguatge realista es refereix. D’altra banda, és la primera vegada que expon una quantitat apreciable d’obres seves a Barcelona, s’han mostrat altres vegades, però mai amb una antología com aquesta. La primera vegada que es van poder veure les seves obres a Barcelona fou l’any 1973 al Palau del Rei i a dins d’una exposició colectiva de la Fundació March.

 

Més informació sobre l’exposició:

https://lopez.lapedrera.com/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIp6b8gtWgggMVd0NBAh3ErgE0EAAYASAAEgJTrfD_BwE

 

*Es recomana a les persones que assisteixen que primer visitin l’exposició a La Pedrera perquè es formin una idea pròpia abans de la xerrada. L’exposició finalitza el 14 de gener del 2024.

 

Data:

15 de gener de 2024 a les 18H

Agustín Fructuoso

Llicenciat en Belles Arts per l'Universitat de Barcelona.

Fundador del projecte TPK i Director del TPK Art i Pensament Contemporani de l'any 1997 fins al 2017.

Ponències sobre Cultura, Art i Perifèria a Amberes Capital Cultural Europea i a Rencontres Européennes de Culture a Freyming-Merlebach.

Ponències sobre Pedagogia de l'Art a l'Universitat de Lleó i al Museu Patio Herreriano de Valladolid. Professor a la Universitat d'estiu de Castilla la Mancha.

Ha presentat els seus treballs artístics entre altres a galeries i espais de Barcelona, Madrid, Sevilla, Porto, Nîmes, Montpellier, Köln, Düsseldorf, Berlín, Amsterdam, Kaunas, Seattle, Vancouver, Eupen, Katowice, Pécs, Kassel, Lió, Marsella i Dresden. ARCO amb la Sala Gaspar y a ARTEXPO amb l'Espai Miquel Gaspar.

Treballs a la col·lecció de la Fundació Vila Casas i a la Col·lecció Testimoni de la Caixa, entre altres.

Ha participat en 44 exposicions individuals internacionals i locals, 49 exposicions col·lectives i 11 intervencions artístiques independents.

Agustín recorte.png
bottom of page