top of page
Logo tepekale café

 

Som:  Javier Sales, Yelena de Belgrado i Diego Tampanelli
si vols contactar-nos: tpklkf@gmail.com

 

facebook: https://www.facebook.com/tpklkf 

TepekaleKafé

Tepekalekafé és una plataforma d'acció artística creada per un grup d'artistes residents en TPK Art i Pensament Contemporani. 

El seu objectiu és potenciar la participació en els esdeveniments que generen debat, pensament i reflexió sobre la societat, l'espai públic i sobre els temes que vertebren l'actualitat artística. 

El pati del TPK, un perímetre de ciment d'una vella indústria de L’Hospitalet i creat amb objectes trobats i algunes plantes, fa les vegades d'un suport que s'allunya de la concepció institucional d'un espai però que no obstant això batega en la cerca de la fusió de l'art amb la vida quotidiana.

Tepekalekafé és com la cabanya de treball al pati posterior de la casa, una espècie de laboratori, de refugi.

 

Festival de Microteatre en tpklkf

27 i 28 de juny

LLUC POTRONY | CLAUDIA MARTÍN | GUILLEM CAROL | JOSEP DE FONT | MARÇAL DOMINGO | ARÁNTZAZU RUIZ | ROSA MOLINA (COMPANYIA POMODORO)

 

ROC ESQUIUS | NÚRIA DEULOFEU | BERNAT MESTRE | ISIDRE MONTSERRAT | DIANA ROIG (COMPANYIA DARA)

 

ORGANITZA: Rosa Molina amb TPKLKF

 

Dissabte 27 de juny a les 20h

“Resintonitzant”

“Princesa”

 

Diumenge 28 de juny a les 19h

“Resintonitzant”

“Princesa”

“El catalon d’una nit d’estiu”

 

TPK Art i Pensament Contemporani

PRESENTA:

 

VII JORNADA INTERNACIONAL DE PERFORMANCES 

A.R.T.T. (Acte de Reivinicación de Tecla Tepeka)

 

ORGANITZA:

TPKLKF

 

Dissabte 20 de Juny de 2015 a partir de les 19h

 

A partir de las 21:30h sopar amb menú d'emergencia a càrrec de Dani Aixelá

 

 

Jornada de comiat d'any / solstici d'hivern en gran: gastronomia, brindis, actuacions, música, ball i mercat.

Joca Vergo és ballarí acròbata i coreògraf de la companyia Subcielo y de Voala Project.  Per a aquest divendres 5 de desembre ens proposa en TepekaleKafé un treball de recerca artística que uneix la dansa contemporània amb les acrobàcies aèria.


https://www.facebook.com/joca.vergo

 

Per a aquesta oportunitat “Interferències” es construeix al costat del treball del chelista Yann Pumapungo.

Aquest duo ens dedicarà una subtil actuació en la qual combinarà dansa aèria amb la música interpretada en directe amb violoncel.

Grup d'Acció Sonora presenta G.A.S. #6

CrO2 (Electrònica Dark Ambient) 
+
RANroger (Flauta Multiaires) 
+
Dj Lâvern (Electrònica Glitch)

 

Per a aquest concert a TepekaleKafé, CrO2, RANRoger i Dj Lâvern, com a part del Grup d'Acció Sonora uneixen les seves visions musicals respectives per construir un discurs conjunt, basat en la improvisació dialogada, i acompanyat d'imatges que endinsen l'oïent en aquesta experiència.

És el sisè esdeveniment del Grup d'Acció Sonora, col·lectiu que agrupa diferents músics que aposten per apropar l'experimentació i la improvisació musical allà on faci falta.

https://www.facebook.com/grupdacciosonora

Jose Mart - "Visceral" - videoarte/performance/instal·lacions

Quan s'utilitza el vocable ‘visceral’ s'usa en forma d'adjectiu qualificatiu per assenyalar que una cosa, una actitud o una manera d'expressar-se és molt íntima, molt apassionada o molt intensa. Tot allò que sigui considerat visceral serà alguna cosa molt sentit, ple de sensacions (tant positives com a negatives), en cert sentit relacionades més amb l'impulsiu i amb l'instintiu que amb el racional que una persona pot aconseguir en determinades situacions.

Zuzu

Octubre 31, 2014 - 20h

Maria Fiol

Miriam Perez-Calvo

Abraham Garcia

Mercé Marquet

 

Divendres 31 d'Octubre gaudirem del treball d'aquests 4 joves artistes que ens proposen dos performances col·lectives que a més serviran de marc a tota una festa de l'art en aquest divendres de Castañeda en Tepekalekafé

 

 

Un projecte de videoarte col·laboratiu creat per Lupe Capell Gasol:
“Quinze ànimes desfigurades, atrapades dins de la foscor del moment actual, ens expliquen les raons del seu estat d'opressió amb poemes i escrits que transmeten els seus sentiments.”

Presentació: AKELHARRE - CONSTRUÏNT ALTERNATIVES A L'HOSPITALET

Octubre 17, 2014

un col•lectiu de veïns/es organitzats/des per a la promoció i suport d’alternatives socials, econòmiques, comunitàries, culturals i polítiques, a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat.

Festejos pel premi: Tendències

Octubre 10, 2014

Aquest divendres ens ajuntem per celebrar Premis Tendències a la indústria cultural consolidada per TPK Art i Pensament Contemporani.

Please reload

bottom of page