top of page
240430_CARTELL_tepekalesound.png
TEPEKALESOUND
MultituDs: Alba Haro & Marco de Ana

MultituDs s'enten com un espai performatiu i multidisciplinari. En ell, les protagonistes creen arrel de la paraula, l'oblit i la sonoritat d'un únic to. El to que al·ludeix a la sinestèsia del despertar. És una trobada, un trobar-se i alhora una celebració al trascendental com a vector atípic que construeixen musica i moviment, en escenes independents, les diferents personalitats dels seus protagonistes.

 

MultituDs és un Duo que es converteix en trio, quartet, cor i monòleg en el mateixi nstant. La franja estreta entre la llum i la foscor, en la qual resideix tant la solitud com el rebombori, parafrasejant un pensament fonamental en la qual es construeix la raó poètica segons María Zambrano. Som i existim a través de la nostra complexitat artística i aquí connectem amb els gèneres musicals, els pensaments abstractes i concrets i, en general, amb tota la resta.

Dia/Hora:

Dimarts 30 d'abril de 2024 a les 20h

Entrada lliure

Marco de Ana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballador de completa formació artística i experiència en els millors Tablaos d'Espanya, debutat l'any 2002 en la Biennal de Flamenc de Sevilla a l'espectacle Galvàniques al costat d'Israel Galván. Des de llavors, forma part de l'equip creatiu de l'artista, col·laborant com a assistent de coreografia i repetidor en totes les grans produccions.

 

Marco de Ana ha estrenat en els últims 12 anys una desena d'espectacles propis en importants festivals de dansa dins i fora d'Espanya, com el Impulstanz Festival Viena, Flamenc Festival de Düsseldorf, el Flamenc Festival de Jerez de la Frontera o la Biennal d'Holanda.

Entre ells: La Farruca del extrarradio – la secession Viena, In-sis-tencia – D.ID Dance Identity, Paraiso y Solo a working process – Tanzhaus NRW, Düsseldorf, Hay fuego en tus ojos – Flamenco Festival de Jerez de la frontera (6 coreografías para Rosario Toledo), Sinsonte – Cankarjev Dom, Ljubljana e Historias de pájaros – Kultursommer Vienna, etc.

 

En els últims anys ha col·laborat en diversos projectes artístics de Pedro G. Romero com en SalonUtopia de la Secessió de Viena que va viatjar també al Kunstverrein de Baden Württemberg o La nuit flamenca del MACBA de Barcelona i "Aire de la Mar" de Darcy Lange per a la Tabakalera de Sant Sebastià (febrer 2019).

 

També ha gravat 3 Dvds de Ball Flamenc juntament amb diversos artistes joves de flamenc a Sevilla i Barcelona: "Herència Flamenca" (Barcelona 2006), "Arrels del Ball Flamenc" i "El Ball Flamenc" (Sevilla2004/06).

Actualment balla, coreografia i dirigeix espectacles propis i col·labora amb diferents artistes d'important trajectòria en el Flamenc.

 

Alba Haro

Nascuda a Barcelona amb arrels jienenses. Als 5 anys coneix el violoncel i es decanta per ell com a instrument principal i acompanyant. Inicia la formació musical en la petita escola de SantaPerpètua i posteriorment es trasllada al Conservatori Professional de Música Badalona on obté el grau Professional amb esment destacant aquella Elegia de Fauré com a solista amb l'Orquestra del Conservatori.

 

Decidida a continuar formant-se, es trasllada a l'Escola Superior de Música de Catalunya per a estudiar l'especialitat de música Clàssica i Contemporània, encara que la diversitat de gèneres en la mateixa li brinden l'oportunitat d'usar l'instrument com a vehicle més enllà del gènere. És aquí on comença a tocar amb músics flamencs, canta Standards i descobreix la improvisació deThompson entre altres. Es gradua amb projecte final dedicat a la figura d'Astor Piazzola, rendint tribut a aquesta versatilitat que ocupa l'instrument com a solista o música de cambra.

 

Recentment becada pel Berklee College of Music va aconseguir l'esment Summa Cum laude en el Màster de Producció i Interpretació pel seu treball Cantis Lliures en el qual a través del violoncel investiga els cantis de Pastora Pavó.

 

Eclèctica, destaca experiències artístiques com Esa Noche Transfigurada amb Sir Neville Marriner i l'Orquestra de Cadaqués, l'espectacle Piturrino i jo amb Carles Santos, aquestes cançons de Kurt Weill amb Ute Lemper i Bcn 216, la gira amb el Teatre Lliure posant la banda sonora a Jane Eyre al costat de Clara Peya o el seu actual projecte Playeras al costat del pianista Javier Galiana i Rosario Toledo al ball.

 

Recentment, ha publicat el seu primer treball discogràfic anomenat Tríptica (Microscopi, 2023) en el qual és intèrpret, compositora i productora.

 

@lalbaharo

image1.jpeg
image2.jpeg

TePeKaLeSOUND

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

Direcció i programació TePeKaLeSOUND

Agustí Martínez

Organització i comunicació
Equip TPK: Diego Tampanelli, Montero&Pisuerga i Marta Frisco

bottom of page