top of page
231017_CARTEL_tepekalesound.png
TEPEKALE SOUND
Nuno Rebelo & Agustí Martínez

La TePeKaLeSOUND és un espai d’experimentació sonora contemporània, en el qual s’exploren les fronteres del só i la seva interrelació amb d’altres disciplines.

En aquesta ocasió acull a Nuno Rebelo i Agustí Martínez, un duo de creadors musicals interessats en la improvisació lliure com a vehicle d'expressió.

https://www.facebook.com/tepekalesound

Dia/Hora:

30 de gener de 2024 a les 20h

Entrada lliure

Nuno Rebelo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuno Rebelo és una de les veus més singulars de la música actual. Intèrpret, compositor i improvisador, durant més de vint anys ha desenvolupat un sistema propi de programació i retroalimentació d'efectes per a guitarra, juntament amb l'ús d'objectes per a ampliar el seu ventall de recursos sonors.

Agustí Martínez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titulat superior de música per l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Ha format part dels grups de jazz estables: All Quartet, We, Lotti Lewis & Good Time Sextet, Happy Times Jazz Project, Tarragona Dixie Festival All Star '98 , '99, '00,' 02,'03,'04,'05, '06,' 07 i com a freelance ha tocat al costat de la majoria de músics de jazz a Catalunya. A mitjans dels noranta realitza concerts a saxo només amb repertori de música contemporània havent actuat per tota Espanya, Portugal, França , Itàlia ,Dinamarca i Lituània.

En el camp de la música improvisada ha col·laborat amb la Walter Thompson Orchestra, Benoit Maubrey (Die Àudio Gruppe), Silence, Meeting Saxophone Quartet, Pau Torres, BandaÈria i Maal Ensemble on exerceix com a director, compositor i intèrpret. També ha actuat en el Sonar'03 i l'Ars Sònica de Sevilla '04, Lem Festival en diferents edicions.

Ha impartit nombrosos cursos d'improvisació dirigida i ha participat en diversos projectes de creació comunitària en l'Hospitalet, Barcelona i altres ciutats de Catalunya. Actualment, exerceix com a professor de Saxofon i Clarinet a l'Escola de Música - "Centre dels Arts de l'Hospitalet".

En TPK ha creat l'espai TePeKaleSOUND, un espai d'experimentació sonora contemporània i porta endavant aquest projecte des de fa ja 18 anys.

nuno_rebelo_630x404_px_edited.jpg
martinez_agusti_ricard_monros.jpeg
bottom of page