top of page

Taller de transferència d’imatges

Un taller de gravat de la mà de l'artista Silvia Pagliano per aprendre a fer transferència d'imatges de dibuixos i/o fotocòpies sobre planxes de zinc i/o coure. 
Les participants descobriran dos mètodes diferents: directe i indirecte, per obtenir imatges en negatiu i positiu. Durant el taller, les alumnes aprendran a preparar les matrius amb mossegades directes i l'ús de la tècnica de l'aiguatinta.

 

Horari

Dimarts 18 de 17h a 20h
Dimarts 25 de 17h a 20h
Dijous 27 de 17h a 21h

Materials

Les persones assistents hauran d'aportar dibuixos i fotocòpies, la resta del material serà proporcionat pel TPK i té un cost de 35€ per alumne (laca de Bombeta, goma aràbiga, tinta de Litografia, alcohol 96°, pinceletas, corró, àcid per a mossegat de les planxes, material de neteja, tinta per a estampar, pàgines de FABRIANO paper de gravat, pàgines de HAHNEMUHLE paper de gravat, etc.)

Cost Taller

Si ets artista resident o alumne del taller Printlab del TPK, el taller està inclòs en la teva quota mensual. En cas contrari el taller té un cost de 115€. 
El cost dels materials del taller és de 35€ per alumne, tant per artistes del TPK com per nous participants:
Artista resident TPK/Alumne Printlab: 35€ (materials)
Nou participant taller: 150€ (materials + quota)

Inscripcions

El taller és per 6 participants amb experiència prèvia del gravat, s’ha de fer inscripció prèvia escrivint a: tpkonline@tpkonline.com

Silvia Pagliano

Llicenciatura en Belles arts. Universitat de Barcelona.
Professora de Gravat i Litografia, Escola d'Art de Saragossa.
Funda el TALLER ATAULFO 10, Barcelona, 1983
Dirigeix cursos de Tècniques Gràfiques en el CIEC, BETANZOS, en el Taller de Gravat d'Antonio Saura de FUENDETODOS i en el seu taller privat.
Funda elpalitoedita, Associació Cultural per a l'edició multiexemplar, Zaragoza. 
Col·labora amb la Facultat de Ciències de Saragossa en la difusió de l'art litogràfic, LA LITOGRAFIA ART I CIÈNCIA.

Premis nacionals i internacionals: Gran Premi Miniprint, Seoul, Korea. Premi de Pintura, Senigaglia, Itàlia. Premi MARIA DE SALAMANCA, MGEC, Museu del Gravat Espanyol Contemporani, Marbella. Taiwan, Puerto Rico, ... 

Ha participat en nombroses mostres individuals i col·lectives a Tòquio, Corea, Dusseldorf, Consolat de l'Argentina, Frankfurt. Stuttgart. Casa Natale di Raffaello, Urbino, Itàlia. Sala Rossini, Pesaro, Itàlia.5 Llibres d'artista, Diari d'un poeta jovençà, homenatge a Juan Ramón Jiménez. Centre Roncal- CAI, Zaragoza, 28 d'abril 2016.Institut Cervantes de Moscou, Fundació Zenobia i Juan Ramón, Moguer, Huelva. Institut Cervantes de Chicago.Col·lecció Antoni Viladegut "De Miró a Barceló", Galerie donis Hospices, Perpignan 2017. Teatre El Cercle, Sala Trillas, Rosario, l'Argentina 2018. Galeria Subsol, Rosario, l'Argentina 2019.
Les seves obres estan en col·leccions d'Itàlia, Alemanya i Espanya.

www.silviapagliano.com

@spagliano

Printlab

Activitats d'investigació, laboratoris, intercanvi de coneixements i projectes expositius al voltant de la gràfica contemporània i la cultura visual.

En aquest laboratori les potencialitats de les possibilitats gràfiques contemporànies són utilitzades com a instruments creatius; i s'investiga de manera conjunta amb l'artista resident les alternatives tècnic-conceptuals i les possibilitats per a resoldre la producció i creació del treball.

Aquests laboratoris també estan oberts al ciutadà que desitgi conèixer els processos de gravat i estampació.

Organitza

TPK Art i Pensament Contemporani

Silvia Pagliano.png
bottom of page