top of page

L'últim punt de l'any 2023!

 

El pròxim 21 de desembre farem l'últim Punt de l'any, vine a acompanyar-nos i gaudeix de les diferents activitats que tenim preparades:

- 17h: Mari Crismarket*: 'mercadillo' d'art amb obres originals d'artistes del TPK. Vine a descobrir els diferents espais del taller i les obres que estan produint les nostres artistes!

- 19h: XX Jornada ARTT de Performance: les artistes convidades a fer performance són Carla Caríssimi, Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga.

- 21h: Sopar d'artistes obert a la comunitat. Serà un sopar de traje "yo traje, tu trajiste!" que acompanyarem amb música i micro obert per acomiadar l'any!

*Algunes de les peces del 'mercadillo' Mari Crismarket es podran comprar per col·laborar amb la producció de les obres de les artistes i el projecte el Punt.

El Punt

El Punt és un espai d'intercanvi per compartir projectes, intuïcions i processos creatius, en un format divers i espontani, sota la premissa que cada individu constitueix una obra en si mateix i la vida es pot considerar com una composició artística global.

bottom of page