top of page

Idea gràfica d'un arxiu

Una proposta de treballa creada i dirigida per Diego Tampanelli

Una trobada per comentar la versió més actualitzada de la proposta expositiva del solstici 2024 i treballar "La idea gràfica d'un arxiu". 

Prenent com a referent l'obra de Jorge Luis Borges: "La biblioteca de Babel" i com a punt de partida la trama, les construccions modulars, la repetició i el concepte d'infinit, iniciarem una exploració en elements i estructures arquitectòniques o naturals per a realitzar les nostres pròpies creacions gràfiques.

Treballarem amb imatges que sorgeixen en la ment o que se'ns presenten en la realitat en el moment del procés de treball en el qual albirem el resultat en tots els seus trets principals.

 

Aquesta trobada forma part del programa de Visualitats Contemporànies, un laboratori de creació i reflexió sobre que és el contemporani i la cultura visual impartit durant tot l’any al TPK.

Data

6/05/24 a les 18h

Diego Tampanelli

Diego B&W.png

Artista visual i performer. 

Des del 2017 forma part de l'equip de direcció del TPK i des del 2004, és artista resident i forma part de l'equip de formació.

 

Ha participat com a col·laborador en la gestió del LAC Laboratori d'Art Comunitari en CCCA Can Castells Centre d'Art, de la ciutat de Sant Boi, durant 3 edicions. I actualment col·labora en Can Batlló.

Ha participat com artista i ha fet de comissari a diverses exposicions al TPK i en els espais que formen part de KaNîBaL'HoPoX, Xarxa Europea d'Espais de Creació. Ha realitzat exposicions individuals (l'Hospitalet, Köln, Alemanya; Nîmes, França) i ha participat en nombroses exposicions col·lectives dins i fora del territori espanyol.

 

Ha cursat estudis de Belles arts a la Universitat de Barcelona i ha treballat durant quinze anys en el sector empresarial principalment dins de l'àmbit del planejament estratègic i control de gestió.

 

Actualment, és membre de la Junta de XARXAPROD i la representa en la Plataforma d'Arts Visuals de Catalunya i en l’actual Pla d'Impuls a les Arts Visuals de Catalunya i el director de TPK Art i Pensament Contemporani i el coordinador de Visualitats Contemporànies a TPK.

www.diegotampanelli.com

Logo instagram.png

Organitza

TPK Art i Pensament Contemporani

bottom of page