top of page

Visualitats contemporànies

Un laboratori de creació i reflexió sobre que és el contemporani i la cultura visual 

 

Anualment proposem un conjunt d'activitats que realitzen en comú artistes del TPK i que tenen la finalitat de reforçar la capacitat crítica a l'hora d'analitzar els elements que componen la cultura visual i d'assentar les bases d'una ètica personal de la creació.

El laboratori de visualitats contemporànies és un espai de formació per a artistes professionals i ciutadans que volen abordar temes de reflexió com ara Què és el contemporani?, Cultura visual i feminismes, El consum de la imatge, Identitat Cultural, etc.

 

Aquestes activitats es complementen amb formacions d'artistes convidades, espais de creació, trobades i intercanvis. També inclouen un programa d'activitats anual creat per als ciutadans que desitgin introduir-se en la teoria i la pràctica de les arts visuals mitjançant l'exploració individual i col·lectiva, la producció creativa i la interpretació crítica. 

Horari:

Tu fas el teu horari, estem oberts:

Dilluns, Dimecres i Dijous de 17 a 21h. 

Dimarts i Divendres de 17 a 20h.

Durant tot l'any

Preu:

Quota mensual: 50€

Matrícula anual: 50€

Inscripcions obertes tot l'any:

 

tpkonline@tpkonline.com

 

93·261·28·80

 

638 11 90 30

Av. Josep Tarradellas i Joan, 44, Hospitalet de Llobregat

Mail.png
Telefono.png
Whatsapp.png
Ubicación.png
diegotampanelli.jpeg

Diego Tampanelli

Diego Tampanelli, actual director del TPK, és un artista que amb la foto, el vídeo, la pintura i la performance, s'interroga sobre la seva imatge i la seva memòria, a partir de la necessitat d'explicar-se el seu propi esdevenir vital."Tengo una especial obsesión por las imágenes mutiladas que aspiran a la evocación como única posibilidad de llegar a ser completadas. Me agradan los paisajes transformados, perturbados, destruidos pero que a la vez declaran todo su potencial.”

Logo instagram.png

En arribar a Espanya, després d'haver emprès un viatge i d'abandonar el meu poble natal, una espècie d'exili acte-imposat, un canvi de vida, em vaig trobar amb la necessitat de parlar a uns altres sobre la meva família, els meus amics, les meves relacions passades. La necessitat em va portar no sols a emmagatzemar sinó també a crear imatges, objectes, cartes, escrits, enregistraments i fotografies com a dipositaris de fragments de la memòria. Una memòria que s'assumeix precària i per moments infidel. Les relacions entre el record individual i la memòria col·lectiva constitueixen el marc dels meus últims treballs. En el formal, el treball s'inscriu en un llenguatge performatiu atès que l'acció permet establir una experiència directa amb el real i cerca al seu torn alterar la realitat. En les accions s'inclouen pintures, fotografies, vídeos, arxius sonors, cartes personals, es configura un espai, es defineix un temps es considera la participació del públic amb la idea de fundar una comunitat efímera i per què no, un camp d'estudi.

www.diegotampanelli.com

bottom of page