top of page

La imatge apropiada

Laboratori de dibuix amb imatge d'apropiació, collage i calc

Un laboratori per treballar en tècnica mixta a partir d'imatges d'arxiu i imatges apropiades.

Produirem composicions fent servir diferents tècniques manuals de reproducció d'imatges tals com el paper de calc o el calc amb taula de llum.

Treball a partir de referents com Sigmar Polke, Robert Rauschenberg o Henry Darger. 

Treballar tant imatges de caràcter narratiu com composicions d'associació d'idees.

Materials:

Paper de calc, paper de dibuix, material de dibuix, cinta adhesiva, aquarel·la, tempera.

Els assistents hauran d'aportar imatges de revistes, imatges de llibres i fotografies personals.

Horaris:

Del 19 al 29 de Febrer del 2024 en horari de 17 a 20h

Joan Pallé

joan_palle_adngaleria_portrait_edited.jpg

És artista plàstic, gestor cultural i docent. Graduat de Belles Arts per la Universitat de Barcelona i un màster de belles arts a FHNW, Basel, Suïssa. Des de 2020 és director artístic de l'espai d'art Malpaís situat al barri de la Marina del Port de Barcelona. 

Les seves obres han estat exposades en Biennale Jeune Creation Européene. Le Beffroi, Ville de Montrouge, París; Biennale Jeune Creation Européene at kunst bygningen i vrå, Dinamarca; Fabra I Coats, Barcelona; Embarrat. La Gran Màquina IV, Tarrega; Centri d'Art la Panera, Lleida, Kunsthaus Baselland, Mutenz Suïssa, Centre d’Art el Bòlit, Girona; Galeria Fran Reus, Palma de Mallorca o Galería Lucía Mendoza, Madrid entre d’altres.

Recentment, ha exposat individualment en la Fundació Arranz Bravo, Barcelona i en l'Institut d'Estudi Ilerdencs, Lleida; Galeria ADN, Barcelona Espai 0 de Rocaumbert, Granollers.

www.joanpalle.com

Logo instagram.png

Projecte Visualitats Contemporànies

El laboratori de visualitats contemporànies és un espai de formació per a artistes professionals i ciutadans que volen abordar temes de reflexió com ara Què és el contemporani?, Cultura visual i feminismes, El consum de la imatge, Identitat Cultural, etc. Aquestes activitats es complementen amb formacions d'artistes convidades, espais de creació, trobades i intercanvis. També inclouen un programa d'activitats anual creat per als ciutadans que desitgin introduir-se en la teoria i la pràctica de les arts visuals mitjançant l'exploració individual i col·lectiva, la producció creativa i la interpretació crítica. 

bottom of page