top of page
240718_CARTELL_Teatre objectes.jpg

Teatre d’objectes

Laboratori artístic per a famílies

La proposta, que s'emmarca dins de l'activitat teatral i performativa, consisteix en un taller de teatre d'objectes, on les famílies participants tindran com a consigna la creació de diversos "personatges" animats fent servir els objectes que tinguin al seu abast.

El Teatre d'Objectes crea diferents maneres d'explicar-nos alguna cosa sempre des de la reinterpretació del quotidià. S'assembla al joc que practiquen nenes i nens quan desvien un objecte del seu ús habitual.

Les participants exploraran alguns exemples d'elements corporals previs a la utilització dels objectes. Després s'introduiran als participants en exercicis escènics per a donar curs a la seva imaginació i crear situacions amb objectes habituals de la nostra vida diària, amb l’objectiu de dotar a les participants d’eines per a reforçar la comunicació a través del joc.

 

Data i Horari

Diumenge 14 de juliol d'11 a 13h

Materials

Les participants hauran de portar objectes quotidians de les seves llars: mitjons, botons, corretja del gos, got de plàstic, capsa de sabates, mocador de colors, sabatilla, xancleta, etc.

Preu

El cost del taller és de 30 € un infant i un adult, 10 € més per cada infant del mateix nucli familiar afegit.

Inscripcions

Per inscriure’s al taller cal posar-se en contacte per trucada o whatsapp al telèfon: 654490804

Rubén Arroyo

ruben arroyo_2.jpg

Professional del teatre format a l'École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq de París, així com en altres escoles i tallers a Espanya. Compta amb experiència creant obres de diversos estils (teatre contemporani, mim, pallasso, bufó i monòleg) i diversos projectes audiovisuals; formant (a adults, adolescents i infants) a través dels tallers teatrals i socials que dissenyo; i actuant en projectes teatrals i audiovisuals de ficció i publicitat en Espanya i França.
És també llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments (UB) i Enginyer Tècnic Agrícola (UPC), i actualment cursa el màster del professorat de l'educació secundària i FP en la UPF.


www.rubenarroyo.net

TePeKutXoS

Tepekutxos és un projecte de formació i reflexió sobre l'art amb nens i nens. Un aprenentatge vital a través de l'art per canalitzar les seves emocions, obrir-se a noves idees, incrementar la seva sensibilitat i potenciar la capacitat crítica amb allò que ens envolta.

Les activitats es plantegen com a processos educatius d’investigació i recerca on es treballen estratègies de la cultura visual i dels creadors contemporanis.

+ informació sobre Tepekutxos

bottom of page