top of page

TePeKuTxOs

Un laboratori artístic per a nenes i nens

 

Tepekutxos és un projecte de formació i reflexió sobre l'art amb nens i nens. Un aprenentatge vital a través de l'art per canalitzar les seves emocions, obrir-se a noves idees, incrementar la seva sensibilitat i potenciar la capacitat crítica amb allò que ens envolta.

 

Les activitats es plantegen com a processos educatius d’investigació i recerca on es treballen estratègies de la cultura visual i dels creadors contemporanis. Aquest laboratori proposa observar i reinterprentar l'espai que ocupem i convida a transformar allò que ens envolta.

És un programa d’art per nens i nenes de sis a dotze anys amb ganes d'aprendre passant-ho bé i experiment amb l'art. L’objectiu es treballar amb l’alumne les eines conceptuals i tècniques necessàries perque aquest pugi desenvolupar la seva creativitat a partir de processos relacionats amb la seva pròpia experiència.

 

Durant l'any les nenes i nens treballaran en projectes educatius que inclouen tècniques de pintura, dibuix, gravat, fang, paper maixé, fotografia, vídeo, instal·lacions artístiques...

Activitats vinculades a TePeKuTxOs:

Adri recorte.png

Laboratori coordinat per Adrià Llahí

L'Adrià és un dissenyador gràfic i il·lustrador de Barcelona, capaç de fer treballs multidisciplinaris basats en les arts gràfiques.

S'especialitza en disseny gràfic, lletres, il·lustració, animació 2D & 3D, impressió de pantalla i direcció creativa per a l'entreteniment i la cultura.

www.adiartworks.com

Horari:

Dimarts i Dijous de 18 a 19.30h. 

Les inscripcions estan obertes durant tot l'any!

Preu:

Quota mensual: 43€

Matrícula anual: 43€

Ubicación.png

Inscripcions obertes tot l'any:

 

  tpkonline@tpkonline.com

 

  93 261 28 80

 

  638 11 90 30

  Av. Josep Tarradellas i Joan, 44, Hospitalet de Llobregat

Telefono.png
Whatsapp.png
Mail.png
bottom of page