top of page
230706_CARTEL_Cuerpxqueer.png

CUERPxQUEER'23

Cicle artístic de identitats queer

CUERPXQUEER és un projecte de comunicació de diverses intercorporalitats, l'objectiu de les quals és visibilitzar la nostra individualitat i diversitat, celebrar la nostra especificitat compartint i disseminant, obrint la participació per a crear un espai d'expressió lliure.

 

KARUROSA MURUTIPURE, creadore del projecte, ens porta a CUERPXQUEER en unes jornades en les quals es convidaran exponents de la cultura queer local, identitats que es neguen a encaixar en els sistemes normatius, perquè comparteixin amb nosoltres els seus propis projectes vitals. Una manera de recordar-nos el que ens fa úniques i celebrar-ho.

 

CUERPXQUEER serà diàleg, reflexió, humor, desig, recerca, serà arxiu, creació, art, biografia, un cop sobre la taula, la vida.

 

El projecte es desenvoluparà al TPK en dues fases, una al juny i l’altre al juliol.

Inauguració cicle CUERPXQUEER:

Dijous 8 de juny de 2023

Lloc:

TPK Art i Pensament Contemporani

AV Josep Tarradellas i Joan, 44

INSTA_clinica insurrecta_01.png

CLÍNICA INSURRECTA D'INVESTIG-ACCIÓ

un ENFOCAMENT MIGRA i PORNOVANDÀLIC de MARÍABASURA

Del 08/06 al 28/06

Dijous 8 de juny

OBERTURA DE CICLE

Dijous 15 de juny

POSANT EN PRÀCTICA LA MORBOSITAT

Divendres 23 de juny

TAULA DEBAT, FOGUERA ANTICOLONIAL, ORGIA SENSORIAL

​Més informació de "Clínica insurrecta d'investigació"

230706_INSTA_la veu humana_01.png

LA VEU HUMANA

NACHO HERNÁNDEZ

Del 06/07 al 26/07

Dijous 6 de juliol

OBERTURA DE CICLE

 

Dijous 13 de juliol

BARCELONA MOR

 

Divendres 21 de juliol

TAULA DEBAT, MURAL INCLUSIU, ARTELARRE FINAL

Més informació de "La veu humana"

foto carlos.png

Creadore del projecte

KARUROSA MURUTIPURE

Nascutx a Galícia, educadx a Suïssa, evolucionadx entre Catalunya i Euskadi, va passar de dir-se Carlos a compartir identitat com a Rosa, per a finalment esdevenir en Karurosa.

Autorx, artivista i amigx, fluïdesa feta persona, posicionant-se com incentivadorx de la imaginació i la consciència de les seves lectorxs, als qui proposa relats delirantment trashglamqueer.

El seu projecte Tra(n)sPersona, fluint de text a instantània, de performance a cel·luloide digital, convida a reflexionar sobre el que “he de ser” i cosa que "sento que sóc" en un cis-tema que dificulta qualsevol possibilitat divergent de la norma imposada. És un exercici de performance literaria sobre la Realitat Individual de l'autori des de la seva infançia fins la Actualitat Aproximada.

Directorx de #13MuertesdeLy Remastered, La Pel•lícula, remasterització, incloent metratge inédit, de la serie web performántica queer lunática rodada en format col•laboratiu en el 2014 entre l'Hospitalet y Barcelona.

 

www.linktr.ee/l01x

@lo1x

Aquest és un espai lliure d'odi i discriminació cap a les persones LGBTQIA+. A TPK tenim una política de tolerància zero respecte a les paraules, accions i comportaments discriminatoris cap a les persones LGBTQIA+. Els sentiments i accions lgbt-fòbiques no tenen cabuda en l'espai i podran ser denunciades en cas que apareguin.

 

Els esdeveniments relacionats amb el projecte CuerpxQueer d'aquesta edició són per a majors de 18 anys.

Més informació sobre l'edició CUERPXQUEER 2022

bottom of page