top of page

Fotolab

Un laboratori per desenvolupar projectes artístics personals al voltant de la fotografia

 

Un espai dedicat a conèixer aspectes bàsics de les tècniques fotogràfiques tant digitals com analògiques, i a desenvolupar projectes personals al voltant de la imatge. Al programa s'investiguen aquells aspectes conceptuals, contextuals i històrics de la fotografia que poden ajudar a enriquir els projectes. 

S'ofereixen laboratoris i tallers on s'aprofundeix en la professionalització, la formació i l'aprenentatge de les tècniques fotogràfiques, les relacions de la fotografia amb altres àmbits com la publicitat o el cinema; la democratització creixent de la pràctica fotogràfica, les formes de divulgació que inclouen exposicions i també publicacions de fotografia com el foto-llibre, les tensions entre l'analògic i el digital, la hibridació i la transversalitat amb altres pràctiques.

 

Fotolab també ofereix un laboratori teoricopràctic obert al ciutadà i que se centra en proporcionar als assistents les eines i metodologies de la fotografia per a la construcció d'un projecte personal, el seu desenvolupament i la presentació d'aquest.

Activitats vinculades a Fotolab:

Patricia recorte.png

Laboratori coordinat per Patricia Chomón

És fotògrafa i professora de fotografia al TPK Art i Pensament Contemporani des de l'any 2011. Es va graduar a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i ha continuat complementant la seva formació, realitzant tallers amb alguns fotògrafs destacats del panorama fotogràfic actual (Matías Costa, David Jiménez, Juanan Requena, Enric Montes, Alex Llovet, ...). Prèviament, es va llicenciar en Filologia Portuguesa.

Aquesta base lingüística i literària de la seva formació ha estat clau en la seva manera d'entendre la fotografia; l'interessa explorar les relacions i interaccions entre les imatges per a construir textos visuals i com en aquestes interaccions sorgeixen nous significats i matisos. Concep el seu treball com un procés obert i en constant canvi.

www.patriciachomon.com

Horari:

Dilluns i Dimecres de 18 a 21h.

Les inscripcions estan obertes durant tot l'any!

Preu:

Quota mensual: 50€

Matrícula anual: 50€

Ubicación.png

Inscripcions obertes tot l'any:

 

  tpkonline@tpkonline.com

 

  93 261 28 80

 

  638 11 90 30

  Av. Josep Tarradellas i Joan, 44, Hospitalet de Llobregat

Telefono.png
Whatsapp.png
Mail.png
bottom of page