top of page

Visualitats contemporànies

Un laboratori de creació i reflexió sobre que és el contemporani i la cultura visual 

 

Anualment proposem un conjunt d'activitats que realitzen en comú artistes del TPK i que tenen la finalitat de reforçar la capacitat crítica a l'hora d'analitzar els elements que componen la cultura visual i d'assentar les bases d'una ètica personal de la creació.

El laboratori de visualitats contemporànies és un espai de formació per a artistes professionals i ciutadans que volen abordar temes de reflexió com ara Què és el contemporani?, Cultura visual i feminismes, El consum de la imatge, Identitat Cultural, etc.

Aquestes activitats es complementen amb formacions d'artistes convidades, espais de creació, trobades i intercanvis. També inclouen un programa d'activitats anual creat per als ciutadans que desitgin introduir-se en la teoria i la pràctica de les arts visuals mitjançant l'exploració individual i col·lectiva, la producció creativa i la interpretació crítica. 

Formacions d'artistes convidades

Diego recorte.png

Laboratori coordinat per Diego Tampanelli

Diego Tampanelli, actual director del TPK, és un artista que, amb la foto, el vídeo, la pintura i la performance, s'interroga sobre la  imatge i la memòria. Les seves obres reflexionen sobre Què és el contemporani i la Identitat Cultural.

Artistes que col·laboren amb el laboratori

Horari:

Dilluns, Dimecres i Dijous de 17 a 21h. 

Dimarts i Divendres de 17 a 20h.

Estem oberts durant tot l'any, tu tries quan pots venir!

Preu:

Quota mensual: 50€

Matrícula anual: 50€

Inscripcions obertes tot l'any:

 

  tpkonline@tpkonline.com

 

  93 261 28 80

 

  638 11 90 30

  Av. Josep Tarradellas i Joan, 44, Hospitalet de Llobregat

Telefono.png
Whatsapp.png
Mail.png
Ubicación.png
bottom of page